Powerwalk 3 november: Rondje Doorn

18 oktober 2019

Rondje Doorn: zondag 3 november 2019

 

Om de herfst te vieren gaan we een rondwandeling maken, deels door de Kaapse bossen en deels door Doorn. De afstand is ongeveer 12 km en we lopen voornamelijk onder de bomen. Vanaf uitzichtpunt De Kaap kunnen we die zelfs van boven bekijken. Verder maken we een wandeling over het landgoed rond Huis Doorn.

Verzamelen
We verzamelen tot half 10 op het parkeerterrein van Clytoneus, waarna we vertrekken richting Het Doornse Gat aan de Leersumsestraatweg. De bijdrage voor de chauffeurs bedraagt €3,00 (bij voorkeur gepast geld).

Eten en drinken
Onderweg proberen we bij de Helenahoeve, waar het erg druk kan zijn op zondagen, een koffiepauze te maken. Verderop in Doorn komen we verschillende andere horecagelegenheden tegen, dus we zullen zeker een stop maken. 

Opgeven voor de wandeling
Inschrijven kan via het formulier dat bij Clytoneus hangt. Je kunt daarop ook aangeven of je met de auto komt en bereid bent te rijden naar het Doornse Gat.
Contact met Riet: via mhpwie@gmail.com of 06-24527616