Nieuw hardloopcircuit met de vier wedstrijden in Woerden

11 maart 2019

De Woerdense Singelloop (door AV Clytoneus georganiseerd en is op maandagavond 17 juni) is tezamen met De Weteringloop Kamerik (11 mei), Rondje Zegveld (za 30 maart) en Singelloop Woerden (ma 17 juni) onderdeel van het Groene Hardloop Circuit.

Dit is een nieuw Woerdens hardloopcircuit waarmee we het hardlopen in de gemeente en regio verder willen stimuleren. Alle Woerdense kernen nemen er aan deel met een eigen run! AV Clytoneus is organisator van de Woerdense Singelloop. Deze is op maandagavond 17 juni 2019. Voor meer info, zie www.singelloopwoerden.nl


Foto: van links naar rechts: Woerdense Singelloop, Hardloopevent Harmelen, Weteringloop, Rondje Zegveld.


Deelnemers die aan drie van deze vier runs meedoen, ontvangen een goodiebag.
Tevens wordt er een totaalklassement opgemaakt met mooie prijzen.

Deelnemers aan het Groene Hardloop Circuit ontvangen een stempelkaart bij het inschrijfbureau van Rondje Zegveld of de Weteringloop. Bij elke loop laat je een stempel op je kaart zetten. Heb je ten minste drie stempels, dan kan je je goodiebag ophalen na de laatste run in Harmelen.

Voor het klassement kun je punten verdienen. 100 punten voor elke loop waaraan je deelneemt. Daarnaast 50 punten voor de winnaar per afstand. De tweede plaats krijgt 48 punten en zo terug tot de 25e plaats die 2 punten krijgt. De prestatiepunten ontvang je op basis van het klassement per afstand en geslacht. Voor mannen en vrouwen samen wordt één puntenklassement opgemaakt. Voor de eerste, tweede en derde plaats is er een cadeaubon van resp. €100, €50 en €25 beschikbaar, te besteden in de hardloopspeciaalzaak van Rob Druppens. Bij een gelijk aantal punten, wordt er geloot.

Essentieel voor het opmaken van dit klassement is dat je elke run je hele én exact dezelfde voor- én achternaam opgeeft. Dus niet: Wim van der Stelt en Wim v.d. Stelt of M. Achterveld. Achteraf kunnen namen niét worden gecorrigeerd.

De prijsuitreiking vindt september 2019 plaats bij Atletiekvereniging Clytoneus in Woerden. Houdt de website in de gaten voor de exacte datum. Meer info, zie www.singelloopwoerden.nl