Eerste onderlinge competitie op 30 maart 2019

16 maart 2019

Na maanden over de onverharde paden in het land te hebben gecrost, wordt het weer tijd voor de baan! Op zaterdag 30 maart 2019 vindt de eerste onderlinge competitiewedstrijd voor pupillen en CD-junioren plaats. In totaal worden vier onderlinge competitiewedstrijden georganiseerd, waarvan de onderdelen in ronde 1 en 3 en in ronde 2 of 4 grotendeels van elkaar verschillen. De beste prestatie (omgezet in punten) per uniek onderdeel wordt meegeteld voor het totaalklassement. Degene met de meeste punten in het totaalklassement in zijn/haar categorie wordt clubkampioen. Zorg ervoor dat je minimaal een even en oneven wedstrijd mee doet, maar alle wedstrijden meedoen is natuurlijk nog veel leuker.
De wedstrijd start om 09.00 uur, dus zorg dat je op tijd bent voor het inlopen.

Dus wil je jezelf en je trainingsmaatjes uitdagen, jezelf verbeteren of juist op een kleinschalige en vertrouwde en vooral leuke manier ervaring opdoen met het mee doen aan wedstrijden, schrijf je dan in via Atletiek.nu*).  De wedstrijd start om 09.00 uur, dus zorg dat je ruim op tijd bent voor het inlopen.

LET OP:
Het chronoloog geeft slechts een indicatie. We streven ernaar de onderdelen zoveel als mogelijk achtereenvolgend te laten plaatsvinden.