Clytoneus organiseert weer een Start-To-Finish!

4 maart 2019

In het voorjaar van 2019 organiseert de triathlon-afdeling van AV Clytoneus wederom een Start-to-Finish (StF) voor diegenen die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met triathlon. Heb je een startbewijs voor de triathlon van Woerden en vind je het leuk om met andere gepassioneerde atleten te trainen voor dit leuke evenement? Meld je dan aan voor de StF! Er is plek voor 8 deelnemers. Aanmelden kan door een mail te sturen naar stf@clytoneus.nl.  

Wie kan zich inschrijven?

  • Je hebt een geldig startbewijs van de triathlon Woerden voor de 1/8e of 1/4e afstand;
  • Je hebt al wat ervaring met hardlopen;
  • Je kan 1 uur onafgebroken fietsen met een gemiddelde snelheid van minimaal 25km/h. Daarbij is je fiets in goede technische staat en je hebt een valhelm;
  • Je kan 10 minuten onafgebroken zwemmen. Borstcrawl is NIET noodzakelijk;
  • NB: een wetsuit moet je zelf regelen

Wat kun je van de StF verwachten?

Je traint mee met de reguliere trainingen van de triathlon. Daarbij krijg je extra begeleiding en tips en trics voor je voorbereiding naar de wedstrijd. De StF begint met een gezamenlijke bijeenkomst op woensdag 3 april om 19:00 uur bij het clubgebouw/atletiekbaan van Clytoneus, zodat de atleten met elkaar en met de trainers kennis kunnen maken. 

In een periode van ongeveer 8 weken kun je wekelijks meetrainen met:

  • Zwemtrainingen, elke vrijdagavond van 21.00-22.00 in het Batensteinbad;
  • Fietstrainingen, elke zondagochtend van 09.30-11.30. Vertrek vanaf Batensteinbad;
  • Hardlooptrainingen, elke woensdagavond van 19.30-21.00 op de atletiekbaan.

Na de Triathlon van Woerden stopt de StF met een laatste evaluatie en herstellooptraining. 

Meld je snel aan!

Kosten voor deelname aan de StF bedragen 30,-. In totaal zijn er 8 plaatsen beschikbaar voor deelname, aanmelden kan tot 24 maart 2019. Indien er meer aanmeldingen zijn dan deze 8 plaatsen, wordt geloot onder de inschrijvers. Atleten die zich hebben aangemeld voor de StF worden hier over bericht voor de StF begint. 

Vind je het leuk om jezelf samen met andere atleten goed voor te bereiden op de triathlon van Woerden? Stuur een mail naar stf@clytoneus.nl en hopelijk zien we jou bij een van onze trainingen!