Aanmelden Woerdense Avondvierdaagse

10 april 2019

Beste leden van de powerwalkgroep Clytoneus,

Inmiddels kunnen we het wel een traditie gaan noemen dat wij als powerwalkgroep deelnemen aan de Woerdense Avondvierdaagse en ook deze keer willen wij de deelname daaraan weer graag organiseren. Dit jaar vindt dit evenement plaats van maandag 20 mei tot en met donderdag 23 mei. Let op, dit is aanmerkelijk eerder dan voorgaande jaren !

De afstanden waaraan wij deelnemen zijn 10 kilometer en 15 kilometer. Je kunt bij de aanmelding aangeven wat je keuze is. Voor meer informatie over de routes etc kun je de website  www.avondvierdaagsewoerden.nl raadplegen.

In verband met je mogelijke deelname zijn de volgende punten van belang :
· Annemiek Pie en ik verzorgen de voorinschrijving; de kosten bedragen € 5,50 per persoon. Let op : dit bedrag is volgens de organisatie voorlopig nog onder voorbehoud.
· Wij starten individueel en niet als groep maar wel gezamenlijk (!) om 18.15 uur vanaf het Brediushonk in Woerden. Dit tijdstip kiezen we expres, zodat we de groepen scholieren/klassen voorblijven.
· Er wordt in een normaal wandeltempo gelopen. Het is géén training !
· Tijdens de wandeling hoeven we niet persé bij elkaar te blijven, elke wandelaar loopt in zijn/haar eigen tempo. Bij de finish wachten we wel op elkaar, totdat iedereen binnen is.
· Zowel bij de 10 kilometer als voor de 15 kilometer loopt een trainer mee.
· Als je een avond niet mee kunt lopen is dat geen probleem. Je krijgt dan geen medaille maar dan heb je wel een aantal avonden lekker meegelopen.
· Bij het defilé op de donderdag lopen de 10 en de 15 km lopers gezamenlijk het laatste stukje.   

Als je mee wilt doen, stuur dan vóór 29 april a.s. een email naar arie.mostert@gmail.com 

Vermeld in die mail de volgende gegevens:
-bij het onderwerp 'deelname avondvierdaagse'
voorts
-naam en adres
-geboortedatum
-afstand
-hoeveelste keer aan de Woerdense Avondvierdaagse wordt deelgenomen

Na ontvangst word je op de deelnemerslijst gezet en wordt de inschrijving geregeld. Je ontvangt daarna een bevestiging en de betaalgegevens voor de definitieve inschrijving. Wanneer je vragen hebt dan kun je mij altijd op de training aanspreken of stuur mij een e-mail. 

Annemiek en ik rekenen weer op een enthousiaste groep deelnemers.

Vriendelijke groet,
Arie Mostert