Clytoneus organiseert weer twee leuke wedstrijden op de baan voor jou!

19 mei 2019

De Gerard Sengers Sprintmeerkamp op donderdagavond 23 mei 2019

Op donderdag 23 mei 2019 vindt weer de Gerard Sengers Sprintmeerkamp plaats. Deze meerkamp is vernoemd naar één van de beste sprinters van AV Clytoneus en is een sprintwedstrijd met open inschrijving voor de categorieën junioren ABCD, senioren en masters en bestaat uit de afstanden 60m, 100m en 200m. De wedstrijd vindt in de avond plaats en is biedt iedereen op een laagdrempelige manier de kans om je eigen sprintkwaliteiten te ontdekken. Aanvang 19.30 uur, dus zorg dat je op tijd bent!

Schrijf je nu in!

Inschrijving voor Clytoneus leden is gratis.

Clytoneus Challenge op zaterdag 6 juli 2019

De kans om jezelf uit te dagen op één of meer disciplines, zoals

  • 100m
  • 200m
  • 400m
  • 1500m
  • Speerwerpen
  • Kogelstoten
  • Verspringen
  • Hoogspringen

De instuifwedstrijd is bedoeld voor de categorieën junioren ABCD, senioren en masters. Kijk op Atletiek.nu voor het programma. Op de technische nummers kunnen maximaal 12 deelnemers mee doen. Schrijf je dus nu in!

Inschrijving voor Clytoneus leden is gratis.

We hopen je te zien op 23 mei of 6 juli, want wij hebben er zin in!