Zestien leden doen mee aan Woerdense Avondvierdaagse

20 mei 2019

Dit jaar lopen er vanuit de powerwalkgroep Clytoneus 16 mensen mee met de Woerdense Avondvierdaagse, wat een recordaantal is. Voor de 15 km hebben zich 13 personen opgegeven en voor de 10 km 3 personen. Heeft u zich nog niet opgegeven en wilt u wel meedoen, weet u niet zeker of u zich opgegeven heeft of twijfelt u nog, bel dan even met  Arie Mostert, tel. 06 53347064. Ik ben voornemens donderdagavond 16 mei de inschrijving te gaan verzorgen.

Wellicht ten overvloede, het is een wàndeltocht en geen training en er wordt dus in normaal wandeltempo gelopen! 

Op 23 mei verzamelen wij ons na de wandeling op het kerkplein - wat altijd heel gezellig is - om daarna in defilé het laatste stukje naar het Brediushonk te lopen. Ondersteuning daarbij van familie, vrienden, geheime vrienden en mede-clubleden wordt natuurlijk erg op prijs gesteld maar dat begrijpt u wel hè ?  

Vriendelijke groet en wellicht tot volgende week. 
Arie Mostert