Prijzenslag triatleten AV Clytoneus

12 juni 2019

De triatleten van AV Clytoneus hebben erg goede prestaties neergezet tijdens de 35e editie van de Triathlon van Woerden. Er waren vele podiumplaatsen.

Op de kwart afstand was bij de dames Marloes Voorhout veruit de snelste in de categorie 24+. In 2:13:44 kwam zij over de finish. Het gat met de nummer twee was bijna 6 minuten. Lizet Wolters wist na deelname aan het start-to-finish traject als tweede te eindigen.
Ook in de categorie 40+ stonden atleten van AV Clytoneus te stralen op het podium. Bij de dames veroverde Gea Boschker het zilver en Liesbeth Visser het brons.
Bij de heren ging de tweede prijs naar Han Poppema die de kwart afstand volbracht in 2 uur en 20 seconde. Hij werd op de hielen gezeten door Herman Stelling die 13 seconden later over de finish kwam en zo de derde plek haalde.

Op de achtste afstand in de categorie 20-39 jaar stonden van AV Clytoneus Lennert Kleinjans en Mandy Beukers-Verbakel beide op podiumplek twee. Tot slot, met een onderling verschil van 42 seconden, ging in de categorie 40+ de tweede plaats naar Fran Ruijssenaars en derde plaats naar Hedwig Pijnenburg.