Pupillen Verrassingsdag

28 juli 2019

Zaterdag 25 mei was het weer zo ver: de verrassingsdag voor de pupillen! 

Met zijn allen vertrokken de trainers en pupillen naar de Maarsseveense plassen voor een leuke training op een andere locatie dan normaal!

Aangekomen bij de Maarsseveense plassen zochten we met zijn allen een goed plekje. Er was plek genoeg, aangezien er helemaal geen andere mensen waren! Met een strandje, speelvelden en een waterglijbaan zou er genoeg te doen zijn voor de kinderen!

De pupillen begonnen met een pittige warming-up over strandje en het veld, waarna de pupillen aan de eerste spelletjesronde begonnen: Verspringen en pionnenroof! Iedereen was reuze fanatiek en probeerde zo ver mogelijk te springen of zo veel mogelijk pionnen te roven. Daarna was het tijd voor een pakje drinken en een lekkere appel. 

In de tweede ronde hadden de trainers een echte estafette-obstakelbaan klaargezet en werd er iemand is ‘m niemand is ‘m gespeeld. Ondertussen gingen trainers Maaike en Hugo de patatjes halen!!

In de pauze hebben de kinderen genoten van een heerlijk bakje patat, waarna het tijd was om vrij te spelen en te zwemmen. De glijbaan werd getest en de pupillen gingen ook nog even het water in, maar kwamen daar ook even snel weer uit, want erg warm was het nog niet, ondanks dat het zonnetje ondertussen door gebroken was.

Na anderhalf uur zwemmen, voetballen, glijbaan glijden en schommelen verzamelden we weer bij de tassen en zocht iedereen zijn spulletjes weer bij elkaar, want de ouders stonden al weer klaar om ons weer terug te brengen.

We vertrokken moe, maar voldaan weer terug naar de baan.

Ik wil de ouders die gereden hebben, namens de trainers van de jeugdcommissie, bedanken voor het brengen en/of halen van de trainers en de kinderen. 

Wij hopen dat iedereen het erg naar zijn zin heeft gehad!!!

Groetjes van de Jeugdcommissie,
Jelle Timmerman