14 september geen training en fiets buiten de hekken

10 augustus 2019

Beste leden,

Op zaterdag 14 september organiseert Clytoneus de regio pupillenfinale in Woerden. Ook diverse toppers van onze jeugdleden doen hieraan mee! Dit betekent dat er vroeg in de ochtend circa 210 pupillen met begeleiders en ouders naar onze baan komen; in de loop van de ochtend komen daar nog eens 140 pupillen bij ( ook met begeleiders en ouders ). Kortom de gehele dag een gezellige drukte op onze baan!

Bij een finale hoort ook een vlaggenparade vooraf en een prijsuitreiking achteraf. Dat betekent dat wij echt het gehele complex nodig hebben en het daardoor niet mogelijk is om die dag te  trainen op onze baan. Ook de fietsenrekken binnen de hekken van Clytoneus zijn deze dag niet beschikbaar. Hier wordt namelijk het podium opgebouwd. Uiteraard zijn de fietsenrekken voor de hekken wel bruikbaar.

Als organiserend comité willen wij daarom ieder lid, die op zaterdag met de fiets naar Clytoneus komt, vragen om zijn/haar fiets voor 1x buiten de hekken te plaatsen. Wij willen iedereen bij voorbaat danken voor de medewerking!

een sportieve groet namens het WOC van Sandra Kouwenberg.