Verkeershinder Summerlake Festival 21 september

17 september 2019

Brief organisatie Summerlake:

Op zaterdag 21 september organiseren wij het jaarlijkse Summerlake Festival in het Molenvlietpark van 12:00u tot 23:00. Met de gemeente en hulpdiensten zijn wij een verkeersplan overeengekomen welke wordt uitgevoerd door Versluys Verkeerstechniek. Daarbij wordt het bedrijventerrein Midden Holland ingezet als parkeerterrein en worden de bezoekers van daaruit vervoert met pendelbussen naar het festivalterrein. 

Om parkeeroverlast van festivalbezoekers in de wijk zoveel mogelijk te voorkomen is zaterdag vanaf 10:00u tot 01:00u de Parklaan in beide richtingen afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Daarnaast worden van 11:00u - 19:00u de Polderbaan, Stromenlaan, Molenvlietbaan (ter hoogte van de Maranathakerk) en de Weidebloemenlaan (ter hoogte van de Boterbloemweide) afgesloten. Deze zijn alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer met een parkeerkaart. 

Ook gaan we het parkeerterrein van VEP, Sportlust, Reflex en Clytoneus afsluiten d.m.v. verkeersborden en verkeersbegeleiders en is alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer (jullie leden, supporters en tegenstanders). Misschien is het nog handig om jullie eigen leden, tegenstanders en eventuele supporters hier komende week vooraf te informeren zodat de verkeersregelaar weet wie hij door kan laten.