Sponsors

Fysiotherapie Associatie Eewold C.S. is een zeer gewaardeerde sponsor van Clytoneus. Al ruim 20 jaar organiseert Tom Eewold in het clubhuis een gratis sportspreekuur voor alle leden van AV Clytoneus. Hier vindt u uitgebreidere informatie over dit sportspreekuur.

Clytoneus Fysiotherapie de Rijnhoeve heeft zich als sponsor aan de triathleten verbonden. De praktijk, eigendom van triatleet Ruud van der Meer, heeft veel ervaring met sportblessures en u bent dan ook van harte welkom.

 

De Hardloopwinkel is de specialist op het gebied van hardlopen en heeft inmiddels vijf vestigingen in Nederland. Mede door de jarenlange ervaring en kennis is De Hardloopwinkel uitgegroeid tot de hardloopspecialist in de regio. Leden van Clytoneus profiteren bij De Hardloopwinkel van een korting van 10% op hun aankopen. De dichtstbijzijnde winkel van De Hardloopwinkel vind je in Bodegraven: Doortocht 3A, 2411 DS Bodegraven, Telefoonnummer: 0172-650 683, E-mail: bodegraven@dehardloopwinkel.nl.

In het centrum van Leidsche Rijn vind je de Rob Druppers Running Academy (tel: 030-751 43 22, e-mail: info@robdruppersrunningacademy.nl) , the place to be voor hardlopers. Alles wat je nodig hebt voor je passie…hardlopen, vind je hier onder één dak. Op de begane grond bevindt zich de hardloopspeciaalzaak met een drielaans indooratletiekbaan van 30 meter lang waarop we een gespecialiseerde video loopanalyse maken. Ons team adviseert vanuit eigen nationale, internationale en zelfs olympische ervaring. Vanuit de Academy organiseren wij hardloopgerelateerde aktiviteiten. Ons ervaren team staat voor je klaar.

Uw bedrijfslogo hier geplaatst? Neem contact op met info@clytoneus.nl.